Uniek tuning event Fast & Furious 6

Fast & Furious 6

Universal

Alle Fast and Furious-fans tellen ongetwijfeld ongeduldig af naar 22 mei. Dan komt eindelijk het zesde deel van de filmserie in de zalen. Elke Fast and Furious-film staat garant voor een overdosis aan gepimpte wagens, übervette actie en gestoord stuntwerk. Dat zal ook deze keer niet anders zijn. Bovendien maakt in Fast & Furious 6 ook niemand minder dan Jason Statham voor het eerst zijn opwachting naast actievedetten Vin Diesel en Dwayne Johnson. Laat het likkebaarden al maar beginnen!

Op 19 en 20 mei organiseert Kinepolis avant-premières in al haar bioscopen, maar voor de échte fans heeft het zelfs nog een extraatje in petto. Een groots tuningevent (!) opent namelijk de avant-première op de parking voor de vestigingen in Antwerpen, Imagibraine, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Oostende en Rocourt. Op dit unieke evenement kunnen fans bovendien echte Amerikaanse Muscle Cars bezichtigen, die hen ongetwijfeld nog meer zin zullen doen krijgen in de film.

Goed nieuws voor fans die ook graag zelf hun getunede wagen willen showen op het event. Dat kan! Schrijf je nu in (klik hier) en wie weet krijg jij wel een plaatsje bij een van de hierboven genoemde Kinepolisvestigingen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.