Updates over Ant-Man

Marvel Studios

Marvel Studios

Edward Wright regisseert Ant-Man. De film staat momenteel nog in zijn kinderschoenen, maar wordt in de zalen verwacht in 2015. Zo trappen we enkele open deuren in die iedere filmfanaat ondertussen al wist. Nu ja, iedere filmfanaat is misschien veel gezegd… Iedere filmfanaat die zich verlekkert op films met superhelden dan toch.

Ondertussen heeft men officieel bevestigt dat Paul Rudd Scott Lang, beter gekend als Ant-Man himself, zal spelen. Ook Michael Douglas heeft ondertussen – verbazingwekkend genoeg – een rol aangenomen. Hij zal niemand minder dan Hank Pym, de wetenschapper van dienst, spelen. Douglas staat alvast te popelen om te beginnen.

The script is really fun, the director is really good. Dylan (the actor’s 13-year-old son) will love it. He’ll have a picture he can see.

Momenteel doen er daarnaast een hele reeks geruchten de ronde over Ant-Man en de cast. Zo zou men Michael Pena (American Hustle, The Lincoln Lawyer) een rol hebben aangeboden. Marvel heeft de onderhandelingen met Pena echter ontkent. Desalniettemin wijzen verschillende vingers naar hem om de rol van Castillo, een van de slechterikken in Ant-Man, te spelen.

Paul Rudd en Rashida Jones in I Love You Man

Dreamworks Pictures

Bovendien duiken er ook verhalen op over de mogelijke castings van Rashida Jones (I Love You ManOur Idiot Brother) en Bryce Dallas Howard (The Help, 50/50). Beide namen circuleren voor de vrouwelijke hoofdrol, al is het niet geheel duidelijk welk personage ze dan zullen spelen. Beide actrices hebben al een degelijk palmares. Zo heeft Jones al een geschiedenis met Rudd: ze speelden namelijk samen in Our Idiot Brother en I Love You Man. Misschien kunnen ze de ‘chemie’ van die films ook gebruiken voor Ant-Man. Dallas Howard daarentegen heeft al ervaring met superhelden. Zij speelde immers mee in Spider-Man 3 (van Sam Raimi). Daarnaast had ze ook een rol in de actieprent Terminator: Salvation. Haar optreden in Ant-Man wordt echter bemoeilijkt door haar rol in Jurassic World. Twee blockbusters voor een actrice werkt niet zo goed in Hollywood.

Veel staat er nog niet vast voor Ant-Man, de cast, het verhaal, etc. Desalniettemin draait de geruchtenmolen op volle toeren. Nog even wachten dus voor de fans op de (vele) bevestigingen van Marvel en co.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.