Vergara en Statham in Heat

ABC

ABC

Sofía Vergara (Modern Family, Machete Kills) is aan het onderhandelen om aan de zijde van Jason Statham te spelen in Simon Wests Heat. Het is een remake van Dick Richards‘ misdaaddrama uit 1986 met Burt Reynolds in de hoofdrol. Beide films zijn gebaseerd op het boek van William Goldman. Die schreef eveneens de twee scripts.

Maak je dus geen zorgen, het gaat hier duidelijk niet om een remake van Michael Manns Heat (1995). Wat ik eigenlijk helemaal geen slecht nieuws vind. Goeie films moet je wat mij betreft echt met rust laten. Richards’ Heat aan de andere kant kan je niet veel erger maken. Bekijk onderaan een stukje uit de film en je zult het wel zien.

De nieuwe Heat gaat over Nick Escalante (Statham), een herstellende gokker die als een bodyguard werkt in Las Vegas. Nadat een vriendin (Vergara) van hem zwaar toegetakeld wordt door de maffia, besluit hij haar te helpen. De situatie raakt echter uit de hand wanneer Nick echt op zoek gaat naar wraak. Voor zo’n rol is de The Transporter-hunk natuurlijk de perfecte man.

Statham en West hebben eerder ook al samengewerkt aan The Mechanic en The Expendables 2. Maar voor Statham is dit niet de enige reünie, want ook Corey Yuen, co-regisseur van The Transporter, werkt mee aan Heat als de gevechtschoreograaf en actieregisseur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.