Veronica Mars op het grote scherm

Universal Pictures

Universal Pictures

Tien jaar na het verschijnen van het eerste seizoen van Veronica Mars staat er een gelijknamige film aan te komen. Dat allemaal dankzij een ontzettend lucratieve Kickstarter campagne die binnen enkele uren het budget van 2 miljoen dollar bij elkaar wist te krijgen. Veronica Mars fans zijn dus zeker enthousiast over de film, die in maart in première zal gaan op het SXSW festival in Austin, Texas.

Is ook jou interesse gewekt bij het horen dat er een nieuwe film aankomt met de knappe Kristin Bell in de hoofdrol? Wij verzamelden alvast wat pittige informatie over de film:

1. Old habits die hard. Hoewel Veronica het leven van een privédetective afgezworen heeft en aan het begin van de film net afgestudeerd is aan Columbia Law School, zal ze toch terug naar haar oude levensstijl worden geroepen. Dat ze aan het begin van de film op sollicitatiegesprek mag bij Jamie Lee Curtis kan daar niets aan verhelpen.

Warner Bros.

2. Een schoolreünie is altijd goed voor wat sappig drama. Zo ook bij Veronica, die haar oude klasgenoten terug krijgt te zien. Fans van de serie zullen personages zoals Mac (Tina Majorino), Wallace (Percy Daggs III) Diggs (Ryan Hansen), Gia (Krysten Ritter) en Madison Sinclair (Amanda Noret) kunnen herkennen.

3. Op diezelfde reünie zal een gênant verhaal aan het licht worden gebracht. Publieke vernedering voor Veronica dus. Dat belooft!

4. De chemie tussen Logan (Jason Dohring) and Veronica is nog steeds intact. Beide acteurs bewonderen elkaar offscreen en dat zorgt ook in de film dus nog steeds voor mooie momenten.

5. De film zal zo dicht mogelijk bij de stijl van de originele serie blijven. Met alle aspecten van het verfilmingsproces, zoals belichting en compositie, wordt rekening gehouden. Dat om de talloze fans niet teleur te stellen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.