Vin Diesel als pratende boom?

Universal Pictures

Universal Pictures

Een aandachtshoer, zeg ik u! Een aandachtshoer, dat is Vin Diesell. Toen hij enige tijd geleden liet weten dat hij een meeting had met Marvel liet Diesel uitschijnen dat het halve Marvel Cinematic Universe rond zijn kale knikker zou draaien. Of dat hij toch tenminste een lijvige (slechteriken-)rol te pakken zou hebben. De waarheid is misschien wel veel bescheidener.

Begin deze week poste de  Fast & Furious-ster een foto van Groot, de pratende boom uit het aankomende  Guardians of the Galaxy, op zijn Facebookpagina. En dat zou kunnen betekenen dat Diesel de takkige alien van een stem zal voorzien. Op zich niet meteen een herculeswerk want Groot is niet meteen een spraakwaterval. In de comics houdt het meestal bij: “I am Groot”. Op zich zou Diesel geen slechte keuze zijn. Zijn brompotstem maakte van de robot uit The Iron Giant een personage voor de eeuwigheid en de ijzeren kolos was ook niet meteen goed van de tongriem gesneden.

Of Diesel is er eens goed mee aan het rammelen. Het zou lang niet de eerste keer zijn. Het nieuws is in ieder geval nog niet door Marvel of regisseur James Gunn bevestigd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.