Vin Diesel dolt met Marvel-fans

UPI

UPI

Ook die brede grijns op Vin Diesels robuuste smoelwerk gezien? Niet op bovenstaande foto natuurlijk. De acteur lacht niet op de filmset. Maar wel buiten de uren. En zeker na een vruchtbaar gesprek met de mannen van Marvel. Op zijn Facebookpagina praat de Fast & Furious-ster op het eerste zicht in raadsels.

Marvel meeting today… Only the people in the room can tell you what was discussed…

P.s. Thanks to Our page, for pushing to make it happen… you know I get tunnel vision with my work… and after that meeting today… wow!

Marvel

Maar zij-die-meer-Marvel-comics-dan- zonlicht-zien, menen dat de Vinster een cryptische verwijzing naar zijn toekomstig personage meegeeft. Is het toeval dat de massieve acteur het woord vision in zijn Facebookpost smokkelde? The Vision heeft immers een lidkaart van het superheldenteam The Avengers op zak. En je weet dat de opnames van The Avengers 2 net volop bezig zijn.

Bovendien deelde deze synthezoid in de strips de lakens met Scarlet Witch. Regisseur Josh Whedon bevestigde al dat die dame haar opwachting zal maken in de sequel.

Andere Marveldoctorandi menen dat Diesel ons in het ootje neemt. Ze denken dat hij Giant-Man zal spelen. De acteur postte namelijk een foto van zichzelf, met op de achtergrond een vintage Avengers-comic die Giant-Man introduceert.

Dat lijkt me kul, want Giant-Man is een van de vele alter ego’s van Dr. Henry Pym /Ant-Man. Dr. Henry Pym zal in Ant-Man middels chemische spitstechnologie zijn gestalte laten schipperen van insectengrootte tot een gemiddelde appartementsblok. En dat zou betekenen dat Diesel zich ook in het minuscule mierenmanpakje moet wringen. En iedereen weet dat de immer uitzettende Vin Diesel niet aan krimpen doet.

Anderen zetten dan weer grof geld op de rol van Thanos. Die megalomane Thanos was al in The Avengers te zien. Tenminste, als je geduld had om te wachten op de bonusscène na de aftiteling. Deze intergalactische schurk zou zowel in The Avengers 2 als Guardians of the Galaxy komen rotzooi schoppen.

Disney

Kortom, meer speculatie dan op een doordeweekse ochtend in Wall Street. Voor concrete informatie is het wachten op 20 juli. Dan gooit Marvel Studios een hoop snoepgoed naar de curieuze fans op Comic-Con, de jaarlijkse hoogmis voor comicfans in San Diego.

Hopelijk vergaat het Diesel in elk geval beter dan die ander Vin. Vinnie Jones‘ rol van Juggernaut in X-Men: The Last Stand moet een van de belachelijkste stripvertolkingen in mensenheugenis zijn.

In tussentijd kan u Guardians of the Galaxy, The Avengers 2  & Ant-Man alvast aanvinken in uw agenda. Ze komen respectievelijk op 1 augustus 2014,  1 mei 2015 & 6 november 2015 in de zalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.