Vintage trailer voor American Hustle

Sony

Sony

O jawel, dat is wel degelijk Christian Bale die je daar een beetje wazig en met een blinkende vleesklak staat aan te staren. En wacht tot je de hilarische permanent van Bradley Cooper ziet in de trailer hieronder! Eind de jaren zeventig, de periode waarin David O. Russels American Hustle zich afspeelt, zag je nu éénmaal dergelijke schabouwelijke kapsels in het straatbeeld. Of deze er toen ook al zo hilarisch uitzagen, ik heb er het raden naar. Rocken doet deze trailer in ieder geval wel, met een heerlijk getimede Good Times, Bad Times van Led Zeppelin op de achtergrond.

Sony

Na Silver Linings Playbook een nieuwe samenwerking dus tussen Russel en Cooper, die dan ook nog eens Jennifer Lawrence terug zien! En Robert De Niro! Van het recycleren van je acteurs gesproken… En of al deze grote namen nog niet genoeg waren, voegt American Hustle hier ook Jeremy Renner (The Hurt Locker) en een behoorlijk diep gedecolleteerde Amy Adams (de rosse Lois Lane uit Man of Steel) aan toe.

American Hustle is gebaseerd op de zogenaamde Abscam-operatie, maar aangezien deze alleen in de VS een belletje zal doen rinkelen, vertel ik er voor de volledigheid maar bij dat het hier om een door de FBI in gang gezette oplichtingszaak gaat. Films die zich afspelen in de seventies, I like, alleen al om de vintage kleren en dito design. Of Russel uit al dit visuele lekkers nu ook nog een leuke film weet te distilleren, weten we pas in december. Met de trailer zit het alvast, euh, snor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.