Vlaamse cast Frozen

Disney

Disney

De herfstvakantie hebben we alweer gehad, maar de pret moet nog beginnen. Op 6 december komt de grote Turkse kindervriend uit Spanje weer naar ons politiek correct landje om snoepjes uit te delen aan kleine kindjes. Laten wij allen hopen dat hij zijn zwarte bedienden van wel erg Kaukasische oorsprong meebrengt om de stoute kindjes in zijn zak te steken. En daarna is er natuurlijk weer de kerstvakantie. En die hoeft niet gespendeerd te worden aan de iPad van mama of papa. Disney brengt vanaf 4 december namelijk zijn allernieuwste in de bioscoopzalen: Frozen.

Disney

Bijna hadden we een flauwe woordspeling gemaakt. Iets met cool. Gewoon een samenvatting van de plot leek plots een beter idee. Anna onderneemt samen met de bergbewoner Kristoff en zijn rendier Sven een queeste om haar wrede zus Elsa te vinden. Diens magische krachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Ook van de partij: trollen en een sneeuwman die Olaf heet. Om het koninkrijk te redden moeten Anna & Co. barre natuurkrachten overwinnen.

Op de Vlaamse loonlijst staat alvast de broer van Clara Cleymans. Dinges. Allez. Jelle. Guillaume Devos speelt Kristoff, Govert Deploige verleent zijn stem aan Olaf, Aline Goffin neemt Anna voor haar rekening en Elke Buyle speelt Elsa. Andere namen: Dieter Troubleyn (de koning), Karel Deruwe (de hertog), Anton Cogen (Pabbie), Bert van Poucke (Eiken) en Ludo Hellinx (Kai). Regisseuse van dienst: Anne Mie Gils.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.