Proteïnen eten op Dead Island!

Dead Island

Deep Silver

Ik weet het, Halloween is al even achter de rug, maar soms moet je een uitzondering maken. Enkele dagen geleden lanceerde Machinima de live action versie van de Dead Island trailer.

Even situeren. In 2011 kwam de videogame Dead Island op de markt. Deze zombie-game concentreert zich op realisme en betrekt de gamer emotioneel bij het spel. Jouw personage wordt in een tropische vakantiebestemming geplaatst. Daar gaat hij de strijd aan met zelfgemaakte wapens tegen vleesetende zombies.

Ter promotie van de game werd een fenomenale trailer gelanceerd. Deze 3 minuten durende trailer is kortweg een zombiekortfilm op zich. Hij won de Gouden Leeuw op het International Festival of Creativity in Cannes. Één van de hoogste onderscheidingen in de advertising wereld.

Hollywood kreeg al snel dollartekens in de ogen. Lionsgate kocht de rechten om er een langspeelfilm van te maken. De trailer zal als primaire inspiratiebron dienen. De film zal qua genre in het verlengde liggen van The Walking Dead en focussen op de emotionele impact van een zombie-uitbraak. Tot nu toe bleef het erg stil rond verdere ontwikkelingen van de filmversie, maar misschien kan deze live action trailer het project nieuw leven geven.

Laat je omverblazen door deze trailers en zoek de 7 verschillen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.