Warner brengt laatste deel van Fringe uit

Fringe

Warner

De zomer ligt ondertussen al lang achter ons, maar om de koude wintermaanden door te komen brengt Warner drie seizoenen van topseries uit. Naast Mike & Molly en 2 Broke Girls gaat onze interesse vooral naar het vijfde en laatste seizoen van Fringe uit.

In het vijfde en allerlaatste seizoen van Fringe zitten we inmiddels in het jaar 2036. De Observers zijn meedogenloze overheersers geworden die de vrije wil en de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen. Langzaamaan vergiftigen ze de atmosfeer van de aarde zodat alleen hun eigen soort kan overleven.

Warner

Toch is niet alle hoop verloren. Op een reeks videobanden staan gedetailleerde plannen om de Observers ten val te brengen en de planeet terug aan de mensen te geven. De Fringe Division begint aan zijn belangrijkste missie ooit: de tapes bemachtigen, de aanwijzingen volgen, de code ontcijferen en zich voorbereiden op de strijd om de mensheid te redden.

We volgen Fringe wetenschapper Walter Bishop (John Noble), FBI-agent Olivia Dunham (Anna Torv), Peter Bishop (Joshua Jackson), en Henriette, de ondertussen volwassen dochter van Olivia en Peter, gedurende 13 afleveringen die boordevol vechtpartijen en verrassingen zitten.

Deze reeks is (net als 2 Broke Girls en Mike & Molly) vanaf 16 oktober beschikbaar op blu-ray en dvd. Bovendien vind je vanaf 16 oktober ook de volledige verzamelbox van Fringe terug in de winkel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.