Wie wordt de man van Sarah Connor?

Sony Pictures

Sony Pictures

Een beetje Terminator-fan weet natuurlijk dat de vijfde film eraan komt. Een beetje Terminator-fan weet ook dat de vorige geen ruk voorstelde. Zou het komen omdat Christian Bale een enorm lullige John Connor neerzette? Is Shia LaBeouf een douchebag?

Gelukkig doet Bale niet meer mee in Alan Taylors Terminator: Genesis. Jason Clarke zal de verzetsleider der verzetsleiders spelen. Ook moeder Sarah Connor is al bekend: van draken naar cyborgs, het is maar een kleine stap voor Game of Thronesster Emilia Clarke. Dat worden lucratieve FACTS en Comic-Con schnabbels de komende jaren.

De titulaire Terminator zal dan weer gespeeld worden door een 66-jarig opa’tje uit Oostenrijk. Restte nog een Kyle Reese. De laatste selectieronde ging vorige week in. Onderweg gesneuveld: Nicolas Hoult (goede acteur, maar niet voor deze rol), Garrett Hedlund (gemiste kans), en een rist onbekende namen.

A Good Day to Die Hard - Jai Courtney

Fox

Bleven over: Jai Courtney en Boyd Holbrook. Courtney kennen we als John McClane Jr. uit A Good Day to Die Hard. Vandaag kan je hem ook aan het werk zien in I, Frankenstein. Al zou ik dat ten stelligste afraden.

Nee, dat had Holbrook een beter palmares. Getipt voor Terrence – plots kan ik wel meer dan een film per decennium maken – Malicks nieuwste project,  en een rol in David Fincher aankomende Gone Girl. Er bestaan slechtere adelbrieven. Holbrook dook vorig jaar weliswaar op in The Host, maar wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.

Drie keer raden wie het geworden is: Courtney. Selbstverständlich, Hollywood.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.