Wie wordt Kyle Reese in Terminator: Genesis?

The Terminator (1984) - Sony Pictures

Sony Pictures

De strijd tussen mens en machine woedt nu al sinds 1984. In die strijd is verlosser Kyle Reese niet weg te denken. In de eerste twee Terminators vertolkte Michael Biehn de stoere sergeant. Later was het Anton Yelchin die in McG’s Terminator Salvation de wereld mocht redden. Jonathan Jackson mocht daartussenin ook even opdraven als Reese in de televisieserie Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Alan Taylor, regisseur van de nieuwe Terminator: Genesis, lijkt er echter nog niet over uit wie deze keer de held mag uithangen. Tot voor kort waren nog vijf binken in de running: Jai Courtney, Boyd Holbrook, Wilson Bethel, Sam Reid en Tom Cocquerel. Maar volgens Deadline gaat de keuze nu tussen Courtney en Holbrook.

Wie het zal worden? Dat is nog even afwachten. Maar hij die het haalt, zou naar het schijnt alvast twee Terminator-films op zijn palmares mogen schrijven. Naast de nog te bepalen gelukkige zullen ook Game of Thrones-ster Emilia Clarke en Jason Clarke in de film te zien zijn. En jawel, we zullen ook opnieuw kunnen genieten van Arnold Schwarzenegger. Al weten we nog niet in welke gedaante.

Scenaristen Laeta Kalogridis en Patrick Lussier houden de lippen voorlopig nog stijf op elkaar. Maar de twee grote geldschieters, Paramount Pictures en Skydance, garanderen doorgaans wel stevige films. Samen verzorgden de productiehuizen al Mission: Impossible, Star Trek en World War Z. Het belooft dus alvast spannend te worden wanneer de film in de zalen komt op 1 juli 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.