Will Ferrell en Jack Black spelen Tag Brothers

Dreamworks

Dreamworks

Will Ferrell en Jack Black zullen samen spelen in Tag Brothers. En ‘spelen’ bedoel ik wel degelijk in de kinderlijke zin van het woord. De film gaat namelijk over het langste spel tikkertje ooit. Daarbovenop nog eens waargebeurd ook. U kan het zo gek niet bedenken!

Een tijdje geleden stond in de krant het verhaal van negen oude schoolmakkers uit Spokane, Washington die al 23 jaar lang tikkertje spelen. Omdat verantwoordelijke veertigers niet meer hele dagen achter elkaar kunnen lopen besloten de vrienden het spel tot de maand februari te beperken. Wie ‘het’ is op het einde van die maand is ‘het’ voor de rest  van het jaar.

Een perfect idee voor een filmscenario, als je weet dat de negen de meest gekke toeren uithaalden om elkaar te tikken. Bij elkaar inbreken, zich in autokoffers verstoppen, het hele land doorkruisen, etc. Will Ferrell en Jack Black zullen hiervan ongetwijfeld een legendarische trip maken. Voor zij die het zich niet herinneren: in Anchorman speelden de twee al eens kort, maar o zo grappig, samen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.