Will Smith wordt kapitein

Columbia Pictures

Columbia Pictures

Na een korte pauze in zijn acteercarrière stelde Will Smith  zijn fans nogal teleur met de matige blockbusters After Earth en Men in Black 3. Hopelijk maken zijn volgende films Winter’s Tale en Focus veel goed. Ook tekende de Fresh Prince voor The City that Sailed van regisseur Shawn Levy. De film is nog niet voor binnenkort, maar het verhaal is al wel bekend. Een straatgoochelaar, gespeeld door Big Will (de bijnamen blijven maar komen), wordt gescheiden van zijn dochter. Die belandt immers in Londen. Ze vindt echter een magische kaars die haar dromen doet uitkomen. Ze zorgt ervoor dat Manhattan afbreekt van het Amerikaanse continent en naar Engeland vaart met haar papa ‘aan boord’. Klinkt als een collectieve natte droom van het Engelse koningshuis. En hoe gaan ze dat in godsnaam in beeld brengen?

Dat dachten voorbije cineasten misschien ook, want The City that Sailed ligt al eventjes op tafel. Al in 2010 overwoog de Man in Black om mee te spelen in de film.  Audrey Wells zou het script schrijven op basis van een ontwerp van Andrew Niccol. Die man heeft blockbusters als Gattaca, Lord of War en The Truman Show op zijn naam staan. Nu zou het bedrijf van Witty SmithyOverbrook Entertainment, actief bezig zijn met The City that Sailed.

Trouwens, Shawn Levy heeft Mr. July ook al eens proberen te strikken voor een remake van Fantastic Voyage. Die samenwerking ging echter niet door en dus blies hij de remake volledig af.

Hopelijk slaagt Levy erin dit aanslepende project er wél door te krijgen. Hij gaat alleszins eerst nog Night at the Museum 3 regisseren, dus het zal niet voor binnenkort zijn.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.