Win vrijkaarten voor Antwerp Convention

Antwerp Convention

Antwerp Convention

Superhelden, mangameisjes, gamesfreaks, stripfanaten en film- en televisieliefhebbers kijken uit naar 28 april. Op die dag mogen ze zich weer eens volledig laten gaan qua look en kledij. Op die dag mag je jezelf een geek noemen. Want op 28 april kan je naar de Antwerp Expo voor de derde editie van de Antwerp Convention.

Antwerp Convention

Wees gerust je zal je er niet alleen rondlopen. De organisatoren verwachten er zo’n 3000 bezoekers tussen 10:00 en 18:00. En die kunnen verloren lopen op een oppervlakte van 6000m² gevuld met standen vol merchandising, games en nog meer van de fraais uit heel Europa. Je kan er ook jouw kunsten kwijt op vlak van pinball en laser shooting. Of misschien wil je graag met de Delorean back to the future reizen. Verder wordt er een exclusieve wedstrijd georganiseerd rond Pacific Rim.

Naast bezoekers en handelaars wordt er een lijst van prominente gasten verwacht. De tv-reeks Game of Thrones wordt vertegenwoordigd door twee heren op leeftijd, maar heren die de knepen van het vak als geen ander kennen. Wat denk je van James Cosmo, de heer en meester van de Night Watch en Julian Glover, beter bekend als de raadsman Pycelle. Met wat geluk kruipt Doug Bradley voor de conventie in de huid van zijn alter ego Pinhead, bekend uit de filmreeks Hellraiser.

Je kunt ook aanschuiven aan de tafel voor onder andere Romano Molenaar, tekenaar van onder andere Storm, Lady Death en Tomb Raider. Djillali Defali heeft als bekendste werk op zijn palmares misschien wel Assassin’s Creed staan. De volledige programmatie vind je op de website van de Antwerp Convention.

Dankzij Supercalifragilistic kan je zelfs gratis genieten van die onvergetelijke dag. Het enige wat je moet doen is meespelen met onze wedstrijd. En wie weet wordt je wel de trotse bezitter van een vrijkaart! Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.