Woo voor Expendables 3?

John Woo op de set van Red Cliff

Magnet Releasing

Matches made in heaven… Zon en terrasjes. Kate Upton en bikini’s. Scarlett Johansson en strakke leren catsuits. Kate Upton en Scarlett Johansson… en mezelf. Of wat dacht u van John Woo en The Expendables? Fans van de grootmeester van de schietpartij zijn namelijk aan het lobbyen om hem aan roer van de tweede sequel van het geriatrische actieheldencollectief te krijgen. En wat blijkt? Woo zegt niet meteen neen.

In een recent interview vertelt de man die actiescènes regisseert zoals Michelangelo plafonds schildert dat hij en zijn gezin erg genoten hebben van The Expendables 2. En dat hij weet dat sommige fans hopen dat hij de derde film gaat regisseren.

I am a big fan of all of those guys and will do it but I want less studio and producer interference. I want to shoot the movie the way I want. That’s the difference in making a movie in China and Hollywood. In China, the studio and the producer allow flexibility to the director. One thing for sure is, I want it to take place in China. 

Lionsgate

Toegegeven, Woo die Sylvester Stallone en co in een blaze of glory – en slomo, duiven en hyperstilistische kogelinslagen – op pensioen stuurt, het klinkt bijzonder aantrekkelijk. Maar dat kans dat het effectief zover komt, lijkt me eerder klein. Dat een studio zomaar carte blanche geeft voor een, weliswaar op steroïden grootgebrachte, kip met de gouden eieren zie ik niet snel gebeuren. Of het moest zijn dat Stallone iets kan regelen.

Los daarvan zie ik Woo ook liever aan de slag gaan met piekfijn uitgedoste boeven dan met heren met stierennekken in legertenue. Waarom eens geen old school jaren ’30 gangsterfilm maken. Dual-wielding tommyguns, glanzende colts, vilten hoeden,… Komaan John, waar wacht je op?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.