Worthington en Saldana blijven leven

Avatar

Fox

Hoofdrolspelers Sam Worthington en Zoe Saldana keren terug voor de komende drie Avatar sequels. Dit nieuws werd bevestigd door 20th Century Fox. Ja, echt waar. Er komen niet minder dan drie sequels op James Cameron Avatar uit 2009. Gelukkig kan de Titanic maar 1 keer zinken. Ook bad guy Colonel Miles Quaritch, gespeeld door Stephen Lang maakt zijn terugkeer in Avatar 2, 3 en 4. Of de film nog spannend zullen zijn, stel ik in vraag. Je weet op voorhand dat niemand het loodje zal leggen tot misschien de laatste.

Productie van de vervolgfilms start later dit jaar. De drie films worden achter elkaar opgenomen in het prachtige Nieuw-Zeeland. In december van 2016, 2017 en 2018 komen ze achtereenvolgens in de zalen.

De eerste Avatar was een visueel pareltje. Prachtige 3D-beelden en sterke acteerprestaties maakten van Avatar één van de meest succesvolle films ooit. En dan heb ik het niet enkel over de opbrengst in muntstukken. Enkel het verhaal kon niet volledig overtuigen. Het deed te veel aan Dances with Wolves denken. Benieuwd welke richting ze uitgaan met de andere films. Cameron zelf legt de lat hoog en vergelijkt zijn Avatars met de Godfathertrilogie. Als dat maar goed afloopt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.