Wright en Worthington op de Everest

Universal Pictures

Universal Pictures

Vorig jaar zagen we Robin Wright zichzelf spelen als gefaalde actrice in Ari Folmans The Congress. Maar in het echte leven is Wrights carrière allesbehalve een flop. Onlangs nog zette ze opnieuw een straffe prestatie neer in het tweede seizoen van House of Cards. En later dit jaar kunnen we haar aan het werk zien in A Most Wanted Man, de nieuwste film van Anton Corbijn met onder meer Rachel McAdams, Willem Dafoe, Daniel Brühl en Philip Seymour Hoffman in een van zijn laatste rollen.

Deze week raakte bekend dat Robin Wright samen met Sam Worthington ook de cast van Everest vervoegt. Deze film van regisseur Baltasar Kormákur (2 Guns) is gebaseerd op het boek Into Thin Air en vertelt het waargebeurde verhaal van een aantal klimteams die de top van ’s werelds hoogste berg probeerden te bereiken in 1996. Daarbij kregen ze te maken met een levensgevaarlijke sneeuwstorm.

Voor zijn film wist Kormákur een topcast te verzamelen. Naast Wright en Worthington krijgen we onder meer  Josh Brolin en Jake Gyllenhaal te zien. De opnames voor Everest zijn momenteel aan de gang in Nepal. Op de release van de film is het nog wachten tot 2015.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.