X-Men naar de disco?

20th Century Fox

20th Century Fox

Fox heeft nog grootse plannen voor de X-men franchise. De studio stak veel geld in X-Men: Days of Future Past, maar lijkt zeker van zijn stuk. Eind deze maand komt een nieuwe trailer. Het vervolg Apocalypse staat reeds gepland en mogen we 27 mei 2016 verwachten. Regisseur Bryan Singer wordt regelmatig bestookt met vragen over zijn plannen met de leutige bende mutanten. Hij belooft voor de eerste keer een iconische comic book slechterik op het witte doek te brengen. Singer heeft het over ancient mutants. Verder maken we een sprong in de tijd. Deze film zal zich afspelen in de ’80’s. Benieuwd of de mutanten naar de disco gaan om de stress af te shaken. Ten slotte mogen we ons verwachten aan de grootste massavernietiging tot nu toe in de X-Men wereld.

“I don’t want to get too specific, but we’ll introduce familiar characters in a younger time. That’ll be fun to show the audience. I call these movies in-between-quels. It’s a mind-fuck, sometimes, in terms of where things fall in the timeline!”

In Day of Future Past is opnieuw een belangrijke rol vastgelegd voor Wolverine. Het meest populaire X-Men personage blijft ons intrigeren. De eerste tease van Day of Future Past zagen we post-credits bij The Wolverine. En, er zijn plannen om The Wolverine 2 van de grond te krijgen. Al zal het nog even duren. Pas na Apocalypse zal er tijd zijn voor Wolverines soloavontuur. De productie start ten vroegste in het begin van 2016 als Apocalypse goed en wel is ingeblikt.

20th Century Fox

James Mangold, die de eerste regisseerde, komt met plezier terug. Ook Hugh Jackman, die deze zomer al zijn 6de Wolverine-vertolking op ons loslaat is erg geïnteresseerd in een vervolg. Maar, we moeten eerlijk zijn. Wolverine mag dan wel heel traag oud worden en met gemak enkele eeuwen keet schoppen. Hugh Jackman wordt er niet jonger op. Hollywood doet zijn best, maar de fontein der jeugd is nog niet gevonden. (Behalve dan in een slechte Pirates sequel). De acteur is er zich van bewust en weet dat een recast onvermijdelijk is. In 2016 is Jackman een stevige 48 lengtes oud. Zijn eerste vertolking van de adamantium krachtpatser dateert dan van 17 jaar geleden. Hopelijk houdt hij het nog even vol want Jackmans vertolking van Wolverine is legendarisch goed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.