Zac Efron geeft zich bloot

FilmDistrict

FilmDistrict

Juicht, gij allen, want in 2014 mogen we ons verwachten aan een nieuwe romantische komedie met Zac Efron! In That Awkward Moment krijgt hij het gezelschap van Miles Teller en Michael B. Jordan.

Heb je het idee dat Efron, Teller en Jordan alomtegenwoordig zijn op het witte doek, dan is dat volkomen terecht. Zo waren ze op het afgelopen Film Fest Gent nog alle 3 aan het werk te zien in respectievelijk Parkland, The Spectacular Now en Fruitvale Station.

In That Awkward Moment kruipen de acteurs in de huid van 3 boezemvrienden in New York. Wanneer een van hen de bons krijgt van zijn vriendin, beloven de andere 2 uit solidariteit ook single te blijven. Makkelijker gezegd dan gedaan, want dan lopen ze hun droommeisjes tegen het lijf (vertolkt door Imogen Poots en Addison Timlin).

FilmDistrict

FilmDistrict

De eerste trailer voor That Awkward Moment voorspelde weinig meer dan een typische bromcom (om nog maar te zwijgen van die afgrijselijke titel). Wel mochten we een blik werpen op Zac Efrons blote achterwerk. Voor wie geen interesse heeft in Efrons derrière, is er nu gelukkig ook een zogenaamde green band trailer, waarin het tieneridool zijn broek netjes aanhoudt (dank je wel, preutse Amerikanen). Al ben ik alvast zo vrij geweest om hier een foto te plaatsen van ’s mans kont. Mijn excuses aan de gevoelige lezers.

Red band trailer:

Green band trailer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.