Zoe Saldana in Guardians of the Galaxy

Warner Bros.

Warner Bros.

Fulltime lekker ding Zoe Saldana is goed op weg om gecast te worden in Guardians of the Galaxy. De contractonderhandelingen zouden in de laatste fase zitten wat haar betrokkenheid in het project zo goed als een done deal maakt.

Saldana zou in de groene huid kruipen van Gamora, een buitenaardse huurmoordenares die toevallig ook de allerlaatste van haar ras is. Wat haar ook nog bijzonder maakt is dat ze eigenlijk de geadopteerde dochter is van Thanos, de lelijkerd die op het einde van The Avengers zijn tronie toont en wellicht de grote villain is in Guardians. Als Gamora stapt Saldana in haar derde grote franchise. Deze zomer zien we haar opnieuw als Nyota Uhura in Star Trek Into Darkness. En over een paar jaar keert ze terug als Neytiri in de Avatar-sequel(s).

Met Saldana is meteen het derde lid van het buitenaardse superclubje gecast. Eerder al raakte bekend dat Chris Pratt de rol van Star-Lord op zich zal nemen en dat vleeshomp Dave Bautista Drax The Destroyer zal vertolken. Dat betekent dat enkel nog wandelende boom Groot en wapenfreak Rocket Racoon moeten ingevuld worden. Al is de kans heel groot dat die personages met cgi of motion capture tot leven zullen komen.

Guardians of the Galaxy blijft Marvels grootste gok in Phase Two en ik ben zeer benieuwd hoe die zal uitdraaien. Met James Gunn (Slither en de hilarische PG Porn-filmpjes!) hebben ze een interessante regisseur aan het roer gezet. Hopelijk mag hij uitgebreid buiten de lijntjes kleuren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.