Win filmtickets I, Frankenstein

Kinepolis Film Distribution

Kinepolis Film Distribution

Vanaf 29 januari wordt het bekende monster van Victor Frankenstein terug tot leven gewekt. De creatie van schrijfster Mary Shelly zie je in een nieuwe film. Het is deze keer niet de traditionele vertelling van het bekende verhaal. Stuart Beattie (G.I. Joe Retaliation) heeft namelijk een upgepimpte versie gemaakt.

I, Frankenstein is een moderne actiethriller gebaseerd op het welbekende, epische Frankenstein verhaal. Het wezen van Dr. Frankenstein, Adam, heeft het tot nu toe door een genetische afwijking overleefd. Aangekomen in het duistere Metropolis, belandt hij in een eeuwenoude strijd tussen twee onsterfelijke clans.

KFD

KFD

Het monster hangt na 200 jaar nog steeds aan elkaar, en hij of het leeft nog steeds dankzij superkrachten. En dat is toch onverwacht. Het resultaat is een halve superheldfilm gecombineerd met de wereld van Underworld. Het monster van toen is niet meer het monster van nu. Dat is de mening van Aaron Eckhart:

“Frankenstein is an intelligent, evolved man, and that’s how he is portrayed in this movie, for sure.”

In de voornaamste rollen herken je Aaron Eckhart, Bill Nighy, Miranda Otto en Virginie Le Brun. Ook Bill Nighy mag niet ontbreken in deze film. Sinds Underworld heeft hij een pattent op het genre. De film is gebaseerd op de graphic novel en het originele scenario van Kevin Grevioux.Hij is bekend als acteur voor onder andere zijn rol van Raze in Underworld. In 2003 richtte hij DarkStorm Studios dat actief is in de wereld van de comics en nu ook de overstap maakt naar film.

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg van I, Frankenstein.

  • Deelnemen kan van 27 januari 2013 tot en met 31 januari 2014.
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.