Win filmtickets Out of the Furnace

KFD

KFD

Het leven is hard. Overleven nog harder. Dat toont Scott Cooper jou in Out of the Furnace. Oorspronkelijk lag het verhaal op het nachttafeltje van Leonardo DiCaprio en Ridley Scott als The Low Dweller. Scott Cooper maakte dan in 2011 aan Christiane Bale de beloofte dat hij deze film niet zonder hem zou maken. Na wat schuifwerk met de agenda’s en het herschrijven van het hoofdpersonage konden de opnames van start gaan, met een geslaagd eindresultaat tot gevolg. En dat kan je bekijken in de bioscoop vanaf 5 februari.

KFD

Regie: Scott Cooper
Cast: Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana, Willem Dafoe, Woody Harrelson
Muziek: Dickon Hinchliffe

Russell en zijn jongere broer Rodney wonen in het economisch depressieve Rust Belt. Ze dromen van een beter leven. Maar wanneer Russell door een wrede speling van het lot in de gevangenis belandt wordt zijn broer in één van de meest gewelddadige en meedogenloze criminele bendes van de stad gelokt – een vergissing die hem duur te staan zal komen. Eenmaal terug op vrije voeten zal Russell moeten kiezen tussen zijn eigen vrijheid of alles op het spel te zetten om gerechtigheid voor zijn broer te zoeken.

Scott Cooper kreeg een budget van 22 miljoen dollar. Hij nam cinematograaf Masanobu Takayanagi (Silver Linings Playbook, Warrior) onder arm. En dat was een meer dan geslaagde zet. De muziek komt van Dickon Hinchliffe. Al was Alberto Iglesias oorspronkelijk verbonden aan de prent. Pearl Jam frontman Eddie Vedder heeft het nummer Release geschreven voor de soundtrack.

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg voor deze film.

  • Deelnemen kan van03/02 tem 07/02/2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.