Dag 1 RRFFF

Tea Shop & Film Company

De eerste dag van het Razor Reel Fantastic Film Festival zit erop. Wat onthouden we? High rises in Londen zijn te vermijden, net zoals oude pestmassagraven. En oudjes met looprekken zijn wel degelijk sneller dan zombies.

Tower Block
In Tower Block worden de laatste inwoners van een Londense high rise het doelwit van een meedogenloze sniper. Deze mix tussen sociaal drama en thriller charmeert bij momenten en schetst ons een realistische, grauwe setting. Afgezien van de losse eindjes in de plot en enkele zwakkere acteerprestaties houdt Tower Block toch de aandacht vast. Dit is vooral te danken aan revelatie Jack O’Connell die met een ongewoon naturel en stevige humor de kijker helemaal overtuigt. De ontknoping ontgoochelt ietwat maar al bij al ademt de film een rauwe sfeer uit die zeker te smaken valt. Enkele heerlijke headshots doen de rest.

Tea Shop & Film Company

Cockneys vs Zombies
Deze is ronduit geweldig. Grappiger dan Zombieland én Shaun of the Dead, Cockneys vs Zombies is een absolute must see. Zombies nemen de East End over en de oude locals vechten terug. Heerlijke Britse humor en hier en daar gore om van te smullen.

Vooruitblik
Vandaag kijken we uit naar El monstro del mar en Excision. De trailer voor deze laatste vind je hieronder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.