Dag 8 RRFFF: A Little Bit Zombie en Grabbers

Cave Painting Pictures

Razor Reel blijft maar raak schieten. Eergisteren stonden er opnieuw twee steengoede komedies op het programma.

A Little Bit Zombie
A Little Bit Zombie vertelt het verhaal van de onfortuinlijke loser Steve die, gebeten door een geïnfecteerde mug, half zombie wordt. Zijn zachtgeaardheid staat in schril contrast met zijn bloeddorstige urges, en dit zorgt voor heel wat hilarische momenten. Deze aardige zomcom biedt een originele en frisse kijk op het genre, en een script om vingers bij af te likken.

Forward Films

Grabbers
Misschien nog grappiger is Grabbers. Hierin wordt een eiland belaagd door op bloed verlekkerde aliens. En de enigste manier om te ontsnappen is jezelf lazarus zuipen. Hoeft deze film een verdere introductie? Ik dacht het niet.

Laatste dag
Gisteren was het de laatste dag van het RRFFF. Tot 19 uur kon je nog in de Biekorf terecht voor de Fantasybeurs. Maar waar iedereen, of ik toch, al een week naar uitkijkt was The ABCs of Death. Deze omnibus met alle grootheden uit het horrorgenre (Jason Eisener, Adam Wingard, Ben Wheatley) startte om 20 uur in Cinema Liberty. Daarna volgt de slotceremonie met de prijsuitreiking en als afsluiter kregen we make-up artist Paul Hyetts filmdebuut, Seasoning House.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.