Bazen zijn een ras apart

Horribles Bosses

Warner Bros.

Vraag het aan iedereen in jouw omgeving en ze kunnen allemaal minstens 1 baas, leerkracht, collega, klasgenoot of andere medemens opsommen die ze een ongelofelijke klootzak vinden. Zo iemand die door de stomste reactie, daad of opdracht die glimlach op jouw gezicht en dat goed gevoel wat je al dagen koestert in een seconde doet veranderen in gevoelens van woede en haat. Over zo hatelijke types gaat Horrible Bosses.

Please protect me from them!

Warner

Regie: Seth Gordon
Cast: Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Colin Farrell, Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis , Jamie Foxx
Muziek: Christopher Lennertz

Jason Bateman, Charlie Day en Jason Sudeikis zijn drie mannen, met elke een eigen verschrikkelijke baas. Jason Bateman werkt dag en nacht, en zelfs tijdens het weekend, omdat zijn baas, een narcistische Kevin Spacey, hem een promotie heeft beloofd. Jason Sudeikis (A Good Old Fashioned Orgy) heeft een fantastische menslievende baas die helaas sterft waardoor dat zijn coke snuivende hoerenloper van een zoon, rol van Colin Farrell (met een eervolle vermelding voor zijn apart haarstukje) de leiding overneemt.

En dan is er nog de veel te brave Charlie Day die wegens een misverstand op de lijst van pedofielen staat. Hij vindt enkel werk bij tandarts Jennifer Aniston. Wat kan er daar zo fout aan zijn, denk je misschien. Helemaal niets. Behalve dat Jennifer een nymfomane is die graag naakt in haar kantoor rondhuppelt en haar medewerker drogeert en vervolgens chanteert met valse seksfoto’s.

You can’t win a marathon without putting some bandaids on your nipples!

Warner

Het moet en mag gezegd worden dat Horrible Bosses een bijzonder geslaagde komedie is van Seth Gordon. De acteur/regisseur durft de grenzen van het aanvaardbare verleggen (zowel qua gênante situaties als qua dialogen). Bazen knallen wildvreemden neer, gebruiken in hun kantoor drugs in het gezelschap van een aantal hoeren of plegen allerlei seksuele feiten met mensen die onder narcose liggen. Het zorgt voor een aantal stevige lachbuien. Niet alle scènes zijn grappig (de stakeout bv), maar Horrible Bosses is al een van de betere films die Seth Gordon heeft gemaakt. En Jennifer is on fire!

Extra’s:
DVD
– Deleted Scenes

Blu-ray Disc
– Extended Version: “the Totally Inappropriate Edition”
– My Least Favorite Career
– Surviving a Horrible Boss
– Being Mean is so Much Fun
– The Making of the Horrible Bosses Soundtrack
– Deleted Scenes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.