LOL in SMS-taal

Miley Cyrus en Douglas Booth

Lionsgate

Rating: ★½☆☆☆

LOL (lola): Miley Cyrus speelt in de film de rol van de puberende tiener Lola. Van haar vrienden krijgt ze de bijnaam Lol.

 </3 (heartbroken): Lola haar hart wordt gebroken door haar eerste vriendje (George Finn). Hij vertelt dat hij haar op kamp bedrogen heeft.

CLWU (can’t live without you): Lola kan niet zonder haar crush Kyle (Douglas Booth).

CWYL (chat with you later): Meermaals komen in de film typische tiener chatscènes voor, waarbij ze hun gevoelens online blootleggen voor elkaar.

MA (mother alert): Lola en haar moeder (Demi Moore) beleven een haat-liefde relatie, die in liefde uitmondt naar het einde toe.

Lionsgate

CEO (chief executive officer): Lisa Azuelos is hier de spreekwoordelijke CEO als regisseur.

DWF (divorced white female): Demi Moore blinkt uit in haar rol als gescheiden moeder. Hoewel ze gescheiden is, ontmoet ze toch nog op regelmatige basis de vader van haar kinderen. Ondertussen beleeft ze haar tweede jeugd.

LOL (lots of love): Deze betekenis van lol haalt duidelijk de bovenhand in de film.

ARGH (frustration): Kyle raakt gefrustreerd van zijn conservatieve vader, die hem verbiedt muziek te spelen.

YRMW (you rock my world): Kyle speelt samen met enkele vrienden in een Rockbandje. Eén van die toekomstige rocksterren is de ex van Lola.

LOL (laughing out loud): Men onderneemt verwoede pogingen om grappige scènes in de film te steken. Maar veelal zat ik met een bedenkelijke frons op mijn gezicht in plaats van een glimlach.

BFF (best friends forever): Kyle begint in de film als haar soulmate maar eindigt als haar ultieme liefde.

Lionsgate

NWLU (never wanna lose you): De relatie tussen moeder (Demi Moore) en dochter kan samengevat worden door deze woorden.

Eerlijkheidshalve, moet ik opbiechten dat ik wel genoten heb van de film. Neen hoor, niet omdat Miley tot hottie van het jaar is verkozen op de Teen Choice Awards. Maar de realiteit van het verhaal spreekt me wel aan. Al zat het aangename gezelschap waarin ik vertoefde er misschien ook voor iets tussen. Het is dan ook echt geen ‘watch alone’-movie. Het is wel een aanrader voor meisjes tussen 12 en 18. Niet alleen valt er te genieten van hun ultieme rolmodel Miley, daarnaast kunnen ze ook nog eens smullen van het adonislichaam van Douglas.

Helaas kan je deze prent niet meer bekijken in de bioscoop. Maar geen vrees, sinds kort rust de dvd-versie in de rekken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.