Review: The Cold Light of Day

 

The Cold Light of Day

Summit

Rating: ★☆☆☆☆

In The Cold Light of Day volgen we de jonge Amerikaan Will Shaw (Henry Cavill), wiens leven op z’n kop staat wanneer zijn familie tijdens een vakantie in Spanje wordt ontvoerd. In een poging hen te redden komt hij er al snel achter dat de ontvoering te maken heeft met het geheime leven van zijn vader Martin (Bruce Willis). Wat volgt is een klopjacht door de straten van Madrid, waarbij niets is wat het lijkt.

Het klinkt als een interessant uitgangspunt voor een actiethriller. Maar helaas heeft deze The Cold Light of Day, buiten de titel en de muziek van Lucas Vidal, bitter weing om het lijf. Een jammere zaak zeker omdat zowel Willis als Cavill zich in het verleden staande hebben gehouden in dergelijke wegwerpfilms. En alsof de verspilling van dat talent nog niet voldoende is rijdt er ook nog eens een Sigourney Weaver rond die op alles wat beweegt schiet. In feite herneemt Weaver haar rol van Abduction. Alleen krijgt ze hier meer scènes.

Veel meer over deze Cold Light heb ik eigenlijk niet te vertellen. Zien, geeuwen en vergeten. Cruel, maar dat was de film ook.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.