The Simpsons seizoen 15

The Simpsons

Fox

Rating: ★★★★☆

We zouden ons echt gelukkig moeten prijzen want er is opnieuw een seizoen van The Simpsons klaar! Deze keer krijg je geestige afleveringen met gastemmen zoals o.a. J.K. Rowling, Jennifer Garner, Mary-Kate en Ashley Olsen, Michael Moore en Simon Cowell.

Met hun 15e seizoen op dvd hebben de producers van The Simpsons iets unieks bereikt: ze zijn de langstlopende animatieserie in de hele tv-geschiedenis, daar kunnen andere series een puntje aan zuigen! De serie heeft wereldwijd een aanzienlijke fangroep gekweekt die loyaal naar hun afleveringen blijft kijken. Op facebook hebben ze meer dan 57 miljoen fans, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. De familie uit het stadje Springfield wordt als zeer vermakelijk beschouwd.

Enkele ‘tipjes’ van de sluier worden opgelicht voor diegene het nog niet hebben gezien. Homer krijgt een bezoekje van zijn moeder, Lisa komt in de problemen op school en men komt tot de ontdekking dat Maggie slimmer is dan Lisa.

Daarnaast is er ook nog:

  • Sarah Michelle Gellar die verliefd is op Bart.
  • Bart heeft een opmerkelijk wat geld waardoor hij zijn familie kan trakteren op een trip naar Engeland. Hier ontmoeten ze o.a. J.K. Rowling en Tony Blair. In één van de afleveringen die erachter komt wordt Bart opgesloten in een jeugdinstelling, waar hij een meisje leert kennen, Gina. Zij doet alsof ze Bart minacht maar eiglijk is ze verliefd op hem.
  • Carrièreswitch Homer en Marge.
  • In aflevering tien gaat Homer als ambulancechauffeur te werk terwijl Marge een geslaagde roman schrijft waarin een herkenbare Homer een bedrieger is en Flanders een held…

Enkele funfacts over The Simpsons:

  • The Simpsons bekroond zijn met meer dan 18 Emmy Awards
  • The Simpsons de meeste gastoptredens van celebrities hebben in een animatieserie
  • Homer zijn bekende “D’oh”-uitspraak in de Oxford Dictionary staat?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.