Win dvd’s Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel and Gretel: Witch Hunters

Paramount

Er zijn wel 1001 sprookjes. Ik denk dat ik er wel 999 van ken. Een van de bekendste is natuurlijk het sprookje over Hans en Grietje. Het is dat verhaal dat in een modern jasje werd gegoten. Laad de kruisbogen, haal de machinegeweren boven en tover tal van eigentijdse gadgets uit je hoed of mouw. Dit is Hans en Grietje zoals je ze nog nooit hebt gezien.

When you see my signal, unleash hell.

Paramount

Regie: Tommy Wirkola
Cast: Jeremy RennerGemma ArtertonFamke JanssenPeter Stormare
Muziek: Atli Örvarsson

Als intro zien we hoe Hansel en Gretel door hun vader worden achtergelaten in het bos. De kinderen hebben honger en dorst. Gelukkig voor hen kunnen ze knabbelen van een snoephuisje. Helaas is dat eigendom van een heks. En die heeft zelf een menu samengesteld, met de kinderen als hoofdgerecht. De kids kunnen met al hun ledematen ontsnappen. Hans en Gretel hebben de smaak van het op heksen jagen te pakken. Het legendarische broer-zusduo is intussen helemaal volwassen leggen de heksen het vuur aan de schenen in het zinderende en uitermate hedendaagse actie-avontuur Hansel & Gretel: Witch Hunters.

Deze moderne versie van het sprookje is een over-de-top-actieprent waarin Jeremy Renner (The Avengers, The Bourne Legacy), Gemma Arterton (Quantum of Solace), Famke Janssen (X-Men), Thomas Mann (Beautiful Creatures) en Peter Stormare (The Big Lebowski) de sterren van het dak spelen.

Say your name before my arrows rip out your throat.

Paramount

De IJslander Atli Örvarsson triomfeert met zijn rock ’n roll soundtrack. De muziek vervolledigt de pulp en nonsens die je met heel veel smaak en goesting verorbert. Ook de componist heeft met zijn bijdrage heel wat plezier gehad. Zo vertelde hij aan Supercalifragilistic tijdens een interview enkele weken geleden.

De heksenjagers pletten, verbranden, hakken en schieten in deze prent verschillende soorten heksen omver. De film bracht wereldwijd verrassend meer dan 200 miljoen dollar in het laatje en een sequel staat al in de steigers.

Supercalifraglistic geeft 3 dvd’s weg. Deelnemen kan van 8 tot en met 12 juli 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.