Win dvd’s 2 Guns

© 2013 Georgia Film Fund Fifteen, LLC and Universal Pictures, a division of Universal City Studios, LLC.  All Rights Reserved.

© 2013 Georgia Film Fund Fifteen, LLC and Universal Pictures, a division of Universal City Studios, LLC. All Rights Reserved.

In 2012 bekeerde Baltasar Kormákur acteur Mark Walhberg tot een beter leven in Contraband. Voor 2 Guns gaat hij nog een stap verder. In plaats van een bekeerde crimineel kruipt Walhberg deze keer in de huid van een man van de wet. Het resultaat is explosief. En dat is dankzij de hulp van Denzel Washington.

You never heard the saying, never rob a bank across from a diner with the best donuts in three counties?

Universal City Studios

Regie: Baltasar Kormakur
Cast: Denzel WashingtonMark WalhbergPaula Patton, James Marsden
Muziek: Clinton Shorter

Wanneer een poging om te infiltreren in een drugskartel mislukt, worden DEA-agent Bobby Trench (Denzel Washington) en marine-inlichtingenofficier Michael Stigman (Mark Walhberg) door hun superieuren aan hun lot overlgetalen. Nu iedereen ze het liefst achter de tralies of onder de ziet, hebben ze alleen nog elkaar.

You’re my people and we have a code. You fight for the guy that’s fighting next to you.

© 2013 Georgia Film Fund Fifteen, LLC and Universal Pictures, a division of Universal City Studios, LLC. All Rights Reserved.

Oorspronkelijk was dit een project voor Vince Vaughn en Owen Wilson. Wetende dat de twee acteurs bekend zijn van hun komische films had deze 2 Guns dus eerst een heel andere invulling en doelpubliek voor ogen. De samenwerking tussen Denzel en Mark is een van de sterkhouders tijdens deze actiefilm. Het gekende recept wordt aangevuld met de nodige dosis geweldadige uitspattingen. Niet geheel onlogisch.

Net als verschillende andere films is deze prent ook gebaseerd op een graphic novel. Deze komt uit de stal van Boom! Studios en is van Steven Grant. Daarnaast zullen oudere filmliefhebbers en kenners een link leggen met de film Charley Varrick (1973). Uiteindelijk verdiende 2 Guns met meer dan 131 miljoen dollar meer dan het dubbele van het productiebudget terug. En dat is zeker geen slechte zaak.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van 2 Guns.

  • Deelnemen kan van 17/02 tem 21/02/2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.