Win dvd’s Blue Jasmine

Paradiso Entertainment

Paradiso

Met Blue Jasmine bewijst Woody Allen nog maar eens dat hij als geen ander meester is in het schrijven van vrouwenrollen. Deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Cate Blanchett. De Australische overstijgt zichzelf wanneer ze tegen zichzelf praat en met weemoed mijmert over haar beter en duurder leven dat ze ooit had en heel graag terug wil hebben.

Anxiety, nightmares and a nervous breakdown, there’s only so many traumas a person can withstand until they take to the streets and start screaming.

Paradiso

Regie: Woody Allen
Cast: Cate Blanchett, Sally HawkinsAlec BaldwinPeter Sarsgaard, Max Rutherford

Blue Jasmine is een nieuw komisch drama van regisseur Woody Allen. Hierin speelt Oscarwinnares Cate Blanchett jetset socialite Jasmine. Ze is de door champagne en antidepressiva benevelde vrouw van rijk zakenman Hal (Alec Baldwin). Hij geeft haar in hun New Yorkse optrekje alles heeft wat haar hart kan begeren.

Wanneer er aan het licht komt dat Hal er diverse duistere zaken op na houdt, ontstaat er een groot schandaal rondom het echtpaar. Ze raken in één klap al hun luxe en aanzien kwijt. Jasmine wordt gedwongen tot een teruggetrokken bestaan in San Francisco bij haar nuchtere, bescheiden zus Ginger (Sally Hawkins). Zij tracht Jasmines verknipte zelfbeeld wat bij te stellen door haar te stimuleren zelfstandig op zoek te gaan naar persoonlijk geluk en succes – een ambitieuze onderneming voor beide zussen.

Can you please not fight in here? I don’t think I can take it. For some reason, my Xanax isn’t kicking in.

Paradiso

Jasmine is de mooie diva met een gevoel voor ruimte, kleur en zachte meubelen. Feestjes geven en martini’s drinken doet ze beter dan alle andere. Helaas heeft ze niet door dat haar lieve echtgenoot het geld van anderen gebruikt voor eigen profijt en voor zijn vele affaires. Ginger is dan weer de zus die het moet stellen met mannelijke losers. Haar geluk vindt in de kleine dingen des levens. Het contrast tussen de zussen, halfzussen kan niet groter zijn. Maar hoe sterk is de familiale band tussen beiden om deze drempel in hun leven te overleven?

De kans is vrij groot dat Cate Blanchett met de Oscar gaat lopen voor haar vertolking. Woody Allen zou daarmee voor de zoveelste keer eeuwige roem bezorgen aan een van zijn leading ladies. De lijst met gelukkigen is ondertussen lang geworden.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Blue Jasmine.

  • Deelnemen kan van 10/02 tem 14/02/2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.