Win dvd’s Fast & Furious 6

Universal

Universal

Zoals je hier al bij Supercalifragilistic kon lezen sluipen er beetje bij beetje tal van nieuwe namen in de Fast & Furious-franchise. De makers hebben duidelijk nog veel meer in petto voor het centrale duo Vin Diesel en Paul Walker. Hoe ze de actiescènes, de stunts en de ontploffingen van Fast & Furious 6 (ofte Furious 6) kunnen overtreffen, zullen we de komende jaren achterhalen. Ondertussen kan je op dvd en blu-ray het verdere verloop van dit filmavontuur bekijken.

You’ve got the best crew in the world standing right in front of you, give them a reason to stay.

Universal

Universal

Regie: Justin Lin
Cast: Vin DieselPaul WalkerDwayne JohnsonJordana BrewsterElsa PatakyGal GadotTyrese GibsonLudacris
Muziek: Lucas Vidal

Nadat er in Moskou een heel Russisch legerkonvooi is uitgeschakeld gaat agent Hobbs (Dwayne Johnson) op zoek naar Dominic Toretto (Vin Diesel). Hij is de enige man die hem kan helpen om de dader te pakken te krijgen. Toretto stemt toe, maar alleen omdat hij erachter komt dat Letty (Michelle Rodriguez) nog leeft en samenwerkt met de hoofdverdachte, ex-commando Owen Shaw (Luke Evans). Hij leidt een al even sterk team. Dat team pleegt door heel Europa bloedstollende diefstallen, met achtervolgingen die alleen maar groter, indrukwekkender en spannender worden. Toretto’s elitegezelschap, bestaande uit Brian O’Conner (Paul Walker) en het volledige team, start de jacht op Shaw.

You want bloody? We can do bloody.

Universal

Justin Lin kruipt weer achter het stuur voor deze nummer 6. Hij duwt het gaspedaal naar beneden wanneer zijn acteurs door de straten van Londen scheuren. Dat er brokken vallen en wagens in de lucht worden gekatapulteerd, is een noodzakelijkheid. Liefhebbers van meiden die geen zak geven om hun nagels maar hun vuisten gebruiken, komen ook aan hun trekken. We zijn dan ook blij met de terugkeer van Michelle Rodriguez.

Familie laat je niet in de steek. Dat is en blijft het motto van Toretto’s team. En voor dat team heeft elk lid alles over, zelfs hun eigen leven. Maar dat de dood niet noodzakelijk het einde moet zijn voor hun personage bewijst Letty. Het team wordt trouwens uitgebreid met de kleine spruit van Brian en Mia (Jordana Brewster ), al zal het nog wel even duren voor die in de voetsporen kan kruipen van de papa. En zoals gezegd wordt er momenteel druk gewerkt aan de volgende sequels.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Fast & Furious. Deelnemen kan van 23 september 2013 tot en met 27 september 2013.

  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.