Win dvd’s I Give It A Year

Entertainment One Benelux

Entertainment One Benelux

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld wat er gebeurt nadat het verliefde koppel elkaar op het einde van de film dan toch vindt? Wordt hun leven dat volgt op die kus het mooie sprookje dat hen en ons wordt beloofd? Op die vraag geeft de romantische komedie I Give It a Year een antwoord.

I am not coming upstairs to your room

Eone

Regisseur: Dan Mazer
Cast: Rose ByrneRafe SpallSimon Baker, Anna FarisStephen Merchant
Muziek: Ilan Eshkeri

Waar de doorsnee romantische comedy eindigt met een happy end en een bruiloft gaat  I Give it a Year verder. De makers van de Bridget Jones reeks volgen deze keer Josh (Rafe Spall) en Nat (Rose Byrne) tijdens hun eerste jaar huwelijk. Ondanks hun verschillen zijn de ‘newlyweds’ dolgelukkig met elkaar. Maar dan verschijnt Josh’s ex-vriendin Chloe (Anna Faris) terug in beeld en Nat loopt de ontzettend knappe opdrachtgever Guy (Simon Baker) tegen het lijft. Plots kriebelt er wat bij het pasgetrouwde koppel… 

En dat had iedereen vanaf het begin wel gedacht en gezegd. Het huwelijk van Nat en Josh is een droom die uitkomt, maar de bruiloftsgasten en zélfs de priester hebben er niet veel vertrouwen in dat het koppel voor altijd samen zal blijven.Die nieuwe en hernieuwde gevoelens maken het niet makkelijker. Toch willen ze beiden niet de eerste zijn die de bijl erbij neergooit. Met hun éénjarig jubileum op komst loopt de spanning hoog op, zullen ze het halen?

Eone

Komedies zijn door de komst van Judd Apatow en Seth Rogen meer piktanter, realistischer en bij momenten gewoonweg in your face geworden. Da’s ook het geval voor deze I Give It a Year. Er is niets saaier dan het bekijken van de vakantiefoto’s van iemand anders. Zeker als je zelf nog geen vakantie hebt gehad. Maar daar hebben deze makers van deze film iets op gevonden. Ik zou het zelf niet meteen willen meemaken. Maar het is goed voor een van de beste lachbuien die ik heb gehad in jaren. Wil je weten waarom dan is het bekijken van I Give It a Year een must.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg. Deelnemen kan van 8 juli tot en met 12 juli 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in BelgiëDubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.