Win dvd’s Identity Thief

Universal

Universal

Je bent wie je bent. Als jezelf – of iemand anders – even twijfelt dan haal je toch gewoon jouw identiteitskaart boven. Maar wat als er iemand anders met jouw identiteit is gaan lopen. Die iemand plundert jouw rekeningen leeg en zadelt jou ook nog eens op met een slechte reputatie en een groeiend aantal schulden. Dan blijf je toch niet bij de pakken zitten. Neen, dan ga je de confrontatie aan. En dat doet Jason Bateman in Identity Thief. Zijn doelwit is Melissa McCarthy.

You know what, you’re crazy!

Universal

Regie: Seth Rogen
Cast: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Amanda Peet, Jon Lidstrom
Muziek: Christopher Lennertz

Ergens in de buurt van Orlando laat Diana (Melissa McCarthy) de centen ongegeneerd rollen. Helaas is de onuitputtelijke geldbron waarmee ze haar blitse levensstijl financiert niet van haar. Het komt van Sandy Patterson (Jason Bateman). Hij is een doodbrave burger wiens identiteit ze gestolen heeft. De argeloze huisvader woont aan de andere kant van het land en heeft slechts één week de tijd om haar op te sporen voor zijn eigen leven als een kaartenhuisje in elkaar stort…

Do you know what a sociopath is?

Sandy is het soort kerel die al letterlijk heel zijn leven met een meisjesnaam in het leven staat. Zelf vindt hij dat niet erg. Het maakt hem wel een makkelijk doelwit voor de meesteres in fraudezaken. Bovendien heeft ze jaren ervaring. Diana praat zich met gemak uit elke situatie. Als praten niet werkt en grijpt ze jou naar de keel en zet ze het op een lopen. Alleen kan ze voor dat laatste best nog wat training gebruiken.

Universal

Universal

Tijdens de road trip richting de politie gooien de twee met broodroosters, slaan ze op elkaar met gitaren en zoeken ze steeds naar de zwakte van de andere. Ondertussen worden ze op de hielen gezeten door een stel gangsters. Componist Christopher Lennertz zorgt bij dit alles net als tijdens Horrible Bosses voor een heel speelse, afwisselende en swingende score die blijft hangen.

Extra’s dvd:

  • Trailers

Seth Gordon heeft opnieuw alle juiste elementen gevonden. Bovendien schudt hij deze op de juiste manier door elkaar met een geslaagd eindresultaat tot gevolg. De combinatie Jason Bateman – Melissa McCarthy werkt voor zowel de komische momenten als voor de actie en de meer dramatische scènes. Een voordeel is ook dat Gordon de grappen van onder de gordel vrij beperkt houdt. Zo is Identity Thief geen zoveelste film vol onderbroekenhumor.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg. Deelnemen kan van 12 augustus tot en met 16 augustus 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.