Win dvd’s Jack Reacher

Jack Reacher

Paramount

Tom Cruise laat zich opnieuw van zijn meest gevaarlijke kant zien. In Jack Reacher speelt hij de gelijknamige ex-militair agent Jack Reacher. De man is sneller dan de schaduw van Lucky Luke. Weinig is er over Reacher geweten. En wat we weten is dat hij zich altijd in een zaak vastbijt tot hij de echte waarheid vindt. Hij is een pitbull die van zich afbijt en makkelijk vijf sukkels de baas kan.

Paramount

You think I’m a hero? I am not a hero.

Regie: Christopher McQuarrie
Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, David Oyelowo , Werner Herzog , Jai Courtney , Robert Duvall
Muziek: Joe Kraemer

Bij aanvang van de film schiet een sluipschutter met zes schoten vijf mensen dood. Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van een man. Die wordt al snel opgepakt, maar veel vertelt hij niet. Hij zegt maar één ding: “Get Jack Reacher!”. Nog voor de politiediensten kunnen uitvissen wie Jack Reacher is, staat hij voor de deur. Zo begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid.

I mean to beat you to death and drink your blood from a boot!

Jack Reacher krijgt daarbij de hulp van Helen (Rosamund Pike). Zij is de advocate van de verdachte. En Ellen is tevens de dochter van de aanklager. Op geen enkel moment weet Ellen wat ze nu van Jack moet denken. Zeker niet wanneer er meer en meer slachtoffers vallen en de sporen leiden naar… Jack.

Paramount

Pike krijgt naast Tom Cruise nog heel wat ander mannelijk volk tegenover haar. Richard Jenkins speelt haar vader. David Oyelowo (Rise of the Planet of the Apes) is de politieagent met een oog voor detail. Jai Courtney (A Good Day To Die Hard) speelt een genadeloze killer die werkt in opdracht van Werner Herzog. Het lijkt alsof Hertzog zo uit de stoel van H.R. Giger komt gewandeld, maar de man ziet er in het echte leven gewoon zo uit. Samen zorgen ze ervoor dat Christopher McQuarrie een film aflevert waarin de personages en het vinden van de puzzelstukjes centraal staan. De oude rot in het vak Robert Duvall zorgt voor de komische momenten.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Jack Reacher. Deelnemen kan van 27 mei tot en met 31 mei 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.