Win dvd’s Mama

Universal

Universal

Horrorfilms zijn terug hot. Naast de ware liefhebbers die de films met plezier verslinden, bereiken ze ook een groter publiek dat graag eens de schrik van hun leven beleeft. Met Mama krijgen ze opnieuw een kans. Voor je begint: weet dat een geest is een verwrongen vorm is dat een handeling herhaalt en herhaalt tot het onrecht dat het werd aangedaan wordt hersteld…

Universal

Mama is een bovennatuurlijke thriller van producent Guillermo del Toro over twee jonge meisjes die verdwenen op de dag dat hun moeder werd vermoord. Als de meisjes vijf jaar later worden teruggevonden in een verlaten hut beginnen ze een nieuw leven bij hun oom Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) en zijn vriendin Annabel (Jessica Chastain). Maar hoe hebben ze al die jaren overleefd en wie hoort Annabel iedere nacht fluisteren in hun slaapkamer.

De oorzaak van alles wat er zich in het huis afspeelt, wil niet altijd weten. Dat laatste is misschien nog het best. Maar je moet geloven in een andere realiteit. Regisseur Andres Muschietti gooit alles in de strijd tegen het bovennatuurlijke en hij doet dat op een heel geloofwaardige manier. Muschietti speelt met schaduweffecten. De ogen van de kinderen blijven verborgen in het donker terwijl ze vertellen. Of net het omgekeerde: je ziet enkel de ogen van de kinderen, terwijl de rest van hun lichaam opgaat in de omgeving.

Do you believe in ghosts?

Krachtig is de scène wanneer de kleinste van de meisjes met een deken speelt. Je verwacht dat ze dat doet met haar zus. Maar die verschijnt even later doodleuk in de gang, terwijl de andere nog steeds duidelijk speelt met iets of iemand. Je gelooft dat de meisjes door omstandigheden gedwongen werden in een onnatuurlijke situatie. Die situatie lost zich ook niet niet vanzelf op.

Het wordt een heuse strijd tussen moeders. Achter kort geknipe zwarte haren en een dikke laag mascara herken je Jessica Chastain. Ze speelt een rockchick die blij is wanneer haar zwangerschapstest negatief is. Ze vindt niet dat ze klaar is voor kinderen, maar ze wordt door wat er met de kinderen gebeurt gedwongen in een moederrol. Haar moederinstinct komt dan ook onverwacht naar boven drijven… .

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg. Deelnemen kan van 26 augustus tot en met 30 augustus 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.