Win dvd’s Only God Forgives

Only God Forgives

Cinéart

Nadat ze de wereld veroverden met Drive dompelen Nicolas Winding Refn en Ryan Gosling je in een kleurrijke en harde wereld met Only God Forgives. De titel zegt waar het op slaat: de enige die kan vergeven is Onze Heer. En da’s maar goed ook, want vergeven staat niet in de agenda van onze hoofdpersonages.

Time to meet the devil

Cinéart

Regie: Nicolas Winding Refn
Cast: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm, Yaya ying
Muziek: Cliff Martinez

Only God Forgives is een misdaadthriller waarin een agent en een gangster het tegen elkaar moeten opnemen. Julian (Ryan Gosling) en zijn broer Billy runnen een boksclub in Bangkok. Deze dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna (Kristin Scott Thomas) naar Bangkok en zint op wraak.

Julian gaat op zoek naar de moordenaar en komt terecht in een bloederige spiraal van woede, verraad en wraak. Uiteindelijk moet hij het opnemen tegen een beruchte Thaise agent, die ook wel “Engel van Wraak” wordt genoemd.

Remember, girls, no matter what happens… keep your eyes closed. And you men… take a good look.

Cinéart

Je duikt in een wereld van flashy neonverlichting en steegjes waar je ’s nachts niet wilt verdwalen. De beangstigende stille momenten worden doorbroken door brutaal geweld. Maar met open mond zal je naar het scherm kijken van begin tot einde door de pra-ch-ti-ge cinematografie!

Tuurlijk is Ryan een acteur is die het (jonge) volk aanspreekt, en tuurlijk willen die allemaal hem aan het werk zien. Maar of ze klaar zijn voor deze nichefilm is iets anders. Kristin Scott Thomas zet bovendien een personage neer zoals we dat van haar nog nooit hebben gezien. Jouw moederbeeld zal nooit meer hetzelfde zijn. Ja, ze heeft een zoon verloren. Maar de woorden die uit haar mond komen, kan je niet door 100 Onze Vaders goedpraten.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg. Deelnemen kan van 14 oktober tot en met 18 oktober 2013.

  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.