Win dvd’s R.I.P.D.

Universal

Universal

Goede zielen verdienen een plaats in de hemel. De stoute mensen op onze planeet moeten in het hiernamaals naar de hel. Eerlijk is eerlijk. Maar de goede zielen gaan niet altijd meteen richting de rijstpap met de gouden lepel. Zeker niet als ze voor de politie werken. Dat ondervindt Ryan Reynolds in de komische sciencefiction film R.I.P.D..

Until they pop, they look like regular people, so no one except us knows they’re monsters inside

Regie: Robert Schwentke
Cast: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon, Mary-Louise Parker
Muziek: Christophe Beck

Universal

Sheriff, grombeer en lolbroek Roy Pulsifer (Bridges) is een oudgediende bij de R.I.P D. (Rest In Peace Department). Het is een grote politie-eenheid. De eenheid is samengesteld uit de geesten van de beste agenten die ooit hebben geleefd. Zij hebben als taak de levenden te beschermen tegen monsterlijke geesten die zich hebben vermomd als gewone mensen.

Sheriff krijgt Nick Walker (Reynolds) als partner, een veelbelovend rechercheur die net is vermoord. Samen onthullen ze een sinister complot dat al het leven op aarde bedreigt en moeten ze in actie komen vóór onze planeet overspoeld wordt door criminele zielen die hun straf proberen te ontlopen.

Universal

Om hun job zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren nemen de agenten zelf ook een andere identiteit aan. Zo krijgt Sheriff het lijf van een groot, slank en blond topmodel met een badge. Nick moet het met minder doen als een oude gerimpelde Aziaat. Niets zegt dat het hiernamaals eerlijk is. Hun doelwitten zijn lelijke koppen met een aversie voor specerijen. Wanneer ze ermee in contact komen zie je hun ware gedaante en de jarenlange sporen van verderf die ze op onze wereld verborgen houden.

Consider it the universe’s witness protection program.

Het levert visueel sterke effecten op. Zo verandert een doodgewoon huis in een doodgewone woonwijk in een poel van venijn. Regisseur Robert Schwentke (RED) imponeert ook wanneer hij een zoveelste politie-inval vanuit een kikkerperspectief in beeld brengt. En let zeker op de sterfscène van Nick waarbij de ruimte met alle personages en actietafeleren als het ware bevriezen en hij zelf een beam me up moment beleeft.

Universal

De link met Men In Black moet je niet ver zoeken. De aliens hebben de schrijvers vervangen boze zielen die een eeuwig warm leven niet zien zitten. Al hebben ze zich voor dit verhaal in eerste instatie gebaseerd op de comic book. Het budget voor de verfilming lag op 130 miljoen dollar.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van R.I.P.D.

  • Deelnemen kan van 27 januari 2013 tot en met 31 januari 2014.
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.