Win dvd’s Side Effects

Independents Films

Warner

Vanaf 31 juli is de thriller Side Effects verkrijgbaar op dvd en VOD. Het is het (voorlopig) allerlaatste regiewerk van Oscarwinnaar Steven Soderbergh. Voor een laatste keer laat hij jou iedere minuut van de film op het puntje van je stoel zitten van spanning! Side Effects volgt het verhaal van een jonge vrouw wiens wereld instort, wanneer de medicijnen die ze op advies van haar psychiater slikt desastreuze bijwerkingen hebben.

Depression is an inability to construct a future

Warner

Regie: Steven Soderbergh
Cast: Jude Law , Catherine Zeta-Jones, Rooney Mara en Channing Tatum
Muziek: Thomas Newman

De jonge, ambitieuze psychiater Dr. Jonathan Banks (Jude Law) wil zichzelf graag bewijzen. Als zijn patiënte Emily Taylor (Rooney Mara) niet op de gangbare medicijnen reageert en zwaar depressief raakt, schrijft Dr. Banks haar een nieuw medicijn voor, Ablixa. Het medicijn slaat aan en Emily wordt langzaam beter… tot het moment dat haar echtgenoot op gruwelijke wijze wordt vermoord.

Everybody knows everything

De politie vindt Emily met het mes in haar handen. Emily heeft geen flauw idee wat er gebeurd is en belandt in een psychiatrisch ziekenhuis. De praktijk van Dr. Banks valt in duigen, maar hij kan hier geen genoegen mee nemen en begint een onderzoek om zijn naam te zuiveren. Wat volgt is spannende en gevaarlijke zoektocht naar de vreselijke waarheid…

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Side Effects. Deelnemen kan van 29 juli tot en met 2 augustus 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.