Win dvd’s The Bourne Legacy

Universal

Universal

Het zag er destijds niet goed uit voor Jason Bourne. Matt Damon die de rol van de spion speelt had geen zin in een 4de film. Toch niet toen regisseur Paul Greengrass aan de kant werd geschoven. Er moest dus gezocht worden naar een nieuwe killer van formaat. Die killer verwelkomen we voor het eerst in The Bourne Legacy. Zijn naam is Aaron Cross (Jeremy Renner). Zijn leven bengelt door de gebeurtenissen in de eerste drie films plots aan een zijden draadje. Naast Renner maken we ook kennis met nieuwkomers Rachel Weisz en Edward Norton en met Bourne-veteranen Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn, die allemaal hun rollen hernemen uit een vorige film of films.

Dr. Marta Shearing: You’ve been shot!
Aaron Cross: It’s all right.

Universal

Tony Gilroy, de architect achter het verhaal van de Bourne-films, breidt op een slimme manier het universum van de saga uit met een gloednieuw, superspannend hoofdstuk. Het verhaal van Alex verloopt aanvankelijk parallel met dat van Jason Bourne. Dat maakt niet alleen deze film, maar ook de vorige films extra geloofwaardig en gevaarlijk. Want blijkbaar lopen er dus meerder van die moordmachines rond. Ondertussen heeft Matt Damon al interesse getoond in een terugkeer naar de franchise, mits er een goed uitgewerkt scenario in zijn handen belandt.

Als Damon niet terugkeert dan is er geen reden tot huilen. Jeremy Renner bewijst immers dat hij evenzeer de training tot supersoldaat met grootste onderscheiding heeft afgerond. Bovendien stunt hij letterlijk en figuurlijk met Rachel Weisz aan zijn zijde. De film biedt ook alle ruimte voor een aantal sequels, prequels en paraquels.

We are the sin eaters. It means that we take the moral excrement we find in this equation and we bury it down deep inside of us, so that the rest of our case can stay pure. That is the job. We are morally indefensible, and absolutely necessary.

De blu-ray is beperkte tijd beschikbaar in een Steelbook versie Limited Edition, met de dvd als extraatje. Daarna komt de film als gewone blu-ray uit.

Extra’s blu-ray:

 • Deleted scenes: Pennsylvania Highway, NRAG Research Room, Washington, D.C.
 • Featurettes
  • Re-Bourne (6:09)
  • Enter Aaron Cross (7:10)
  • Crossing Continents: Legacy on Location (8:20)
  • Man vs. Wolf (4:34)
  • Wolf Sequence Test (1:38)
  • Moving Targets: Aaron and Marta (6:09)
  • Capturing Chaos: The Motorbike Chase (7:47)

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Bourne Legacy. Deelnemen kan van 7/01 tot en met 11/01/2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.