Win dvd’s The Lorax

Dr. Seuss’ The Lorax

Universal

Vele scenaristen pijnigen weken, maanden en jaren over het bedenken van het perfecte hoofdpersonage voor een film. Voor een animatiefilm is dat niet anders. Voor Dr. Seuss’ The Lorax werd leven geblazen in een klein oranje ventje met een grote snor. Bovendien is het een ventje met nogal een humeur. Maar daar mag en kan Ted niet aan denken. Ted heeft namelijk een misssie waarbij hij het oranje wezen nodig heeft.

It’s not about what it is. It’s about what it can become. 

The Lorax

In deze leuke film zoekt de jonge Ted (stem van Zac Efron) naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen, Audrey (Taylor Swift). Ted en Audrey wonen in de afgesloten stad Thneed-ville waarin alles kunstmatig is en het liefste dat Audrey zou willen is een echte boom zien. Natuurlijk denkt Ted haar hart te winnen door dit voor elkaar te krijgen. Om zijn plan te laten slagen moet hij op zoek naar het verhaal van de eigenwijze bosbeschermer, de Lorax.

Because when a guy does something stupid once, well, that’s because he’s guy. But he does the same stupid thing twice, that’s usually to impress some girl.

De bewerking van het wereldberoemde kinderboek van Dr. Seuss sleept je mee in een wonderlijk kleurenfestijn bestemd voor heel de familie! En die familie trok destijds massaal naar de bioscoop. The Lorax bracht meteen flink wat geld op. Dankzij de dvd en blu-ray gaat dat cijfer alleen maar de hoogte in. Wie de dvd of blu-ray bekijkt die zal de stem van Danny DeVito herkennen als het titelpersonage. DeVito sprak de stem in voor de originele, de Russische, Italiaanse, Spaanse en Duitse versie. Een hele prestatie op zich.

Extra’s dvd:

  • Leer je favoriete personages uit de film tekenen
  • Deleted scenes
  • Veel meer

Extra’s blu-ray:

  • Explore Truffula Valley
  • Help Ted ride his scooter through town
  • Sing-a-long version of the song “Let it grow”
  • Leer je favoriete personages uit de film tekenen
  • Deleted scenes
  • Veel meer

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Lorax. Deelnemen kan van 10 tot en met 14 december 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.