Win dvd’s The Purge

Universal

Universal

“Stel dat je, één nacht per jaar, ongestraft zou kunnen wegkomen met het plegen van een misdaad, wat zou je dan doen?” met deze vraag belanden we in de wereld van The Purge.

Tonight allows people a release for all the hatred and violence that they keep up inside them.

Universal

In het welvarende Amerika van de nabije toekomst heeft de overheid een jaarlijkse periode ingelast waarin elke vorm van criminaliteit, moord incluis, 12 uur lang ongestraft blijft: The Purge. Ziekenhuizen sluiten de deuren en de politie beantwoordt geen enkele oproep… een epidemie van geweld die de rest van het jaar rust moet verzekeren. Tijdens deze “zuiveringsnacht” wordt een gezin tot het uiterste gedreven wanneer de meedogenloze buitenwereld plots bij hen aanklopt… Zullen ze de nacht overleven?

You just gave our son a gun. You wanna tell me what the hell we’re doing?

Een positief antwoord op deze vraag is lang niet zeker. Vader James Sandin werkt keihard om de beste te zijn als verkoper van beveiligingssystemen. Handig in deze onzekere tijden. En net als elk ander goeie huisvader wil hij zijn gezin beschermen tegen indringers. Stalen platen schuiven voor ramen en deuren en een uitgekiend camerasysteem maken van hun huis een bewaakte burcht. Maar wat als de dreiging uit een onverwachte hoek komt?

The Purge was een van de sleepers van het filmjaar 2013. De film lokte een massa bioscoopbezoekers naar de zalen. Reden genoeg om zelf te kijken wat jij van deze thriller vindt.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Purge.

  • Deelnemen kan van 30 december 2013 tot en met 03 januari 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.