Win dvd’s This Is 40

Universal

Universal

20 jaar worden is voor velen een mijlpaal. Op die leeftijd mag je al wat meer doen. Je behoort immers tot die hippe groep van adolescenten. 30 jaar worden is voor velen een verschrikking van jewelste. En als ze dat al erg vinden. Dan staat hen serieus wat te wachten wanneer er op die teller een vier en een nul verschijnt. Ramp, oh ramp. Maar het leven eindigt niet op 40. Net als op 20 en op 30 is dat leven bijna hetzelfde. Maar net een tikkeltje anders. Hoe anders en toch hetzelfde dat toont Judd Apatow in This is 40, uit op dvd en blu-ray.

Snitches end up in ditches!

Universal

Regie: Judd Apatow
Cast: Paul Rudd, Leslie Mann,  Jason Segel, Albert Brooks, Melissa McCarthy, John Lithgow, Megan Fox
Muziek: Jon Brion

De regisseur van The 40 Year Old Virgin pakt uit met een beurtelings gênante en grappige kijk op het gezinsleven van veertigers Pete (Paul Rudd) en Debbie (Leslie Mann). Je kent de twee zeker nog uit die andere relatiekomedie Knocked Up. Na talloze jaren huwelijk  zit er duidelijk wat sleet op de formule. Ze jongleren met onvermijdelijke vereisten als afstompend werk, bedilzieke ouders en opgroeiende pubers. Daarnaast proberen ze ook zichzelf en elkaar niet uit het oog te verliezen. Want zelfs als je 40 bent, moet je samen nog een hele weg afleggen.

Got a bit of a problem. Touch of gout.

This is 40 is een uitdagende, maar hartverwarmende comedy die geen blad voor de mond – of andere lichaamsdelen – neemt. En dat zijn we ondertussen goed en wel gewoon van Judd Apatow. Goed voor rode oortjes, rode wangen en een heerlijk plaatsvervangend schaamtegevoel. Maar er mag ook ten pas en ten onpas gelachen worden. Het zijn tenslotte veertigers. Dat laatste zullen de veertigers onder jullie mij hopelijk vergeven. Ik laat het wel weten als ik zelf die levensfase heb bereikt. Apatow gooit in de mix nog een tal van bekende koppen. Zij hebben die leeftijd van 40 ofwel overschreden ofwel zitten ze nog enkele jaren veilig verwijderd van die tram 4.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van This Is 40. Deelnemen kan van 1 juli tot en met 5 juli 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in BelgiëDubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.