Win dvd’s van Cosmopolis

Cosmopolis

Entertainment One

Tieneridolen worden groot. En velen van hen willen ook na de tienerfilms hun carrière uitbreiden. Dat gaat ook op voor Robert Pattinson. Nu hij met zijn Bella The Twilight Saga vaarwel heeft gezegd, kan hij zich concentreren op totaal iets anders. Met Bel Ami verliep dat wat moeizaam. Cosmopolis is van een heel andere soort. Hiervoor kreeg Pattinson de steun van regisseur David Cronenberg, een limousine en de gewillige Juliette Binoche.

You absolutely reek of sexual discharge.

Eone

Eone

Regisseur: David Cronenberg
Cast: Robert Pattinson, Paul Giamatti, Juliette Binoche
Muziek: Howard Shore & Metric

In Cosmopolis reist multimiljonair Eric Packer (Pattinson) door Manhattan. Hij moet immers naar de kapper. Tijdens zijn zoektocht naar een kapsalon probeert hij gewoon zijn zaken te regelen zoals altijd. Maar dat verloopt enigszins anders. In de chaos die op zijn pad komt – waaronder een presidentiële stoet, gewelddadige antiglobaliseringsprotesten en de begrafenis van een beroemdheid – maakt hij enkele verkeerde beslissingen. De wagen is de plaats die beslissend is voor de rest van zijn leven.

Talent is more erotic when it’s wasted.

Pattinson speelt met gemak de 28-jarige ‘golden boy’ die graag op zijn wenken wordt bediend. Hij geniet van zijn leven en van gokken. Zo heeft hij zijn totale vermogen ingezet op de daling van de Japanse Yen. Elke minuut die wegtikt kost hem geld en verliest hij voeling met de realiteit om hem heen. Net als de andere personages krijgt hij enkele opmerkelijke en pikante dialogen voorgeschoteld die aanleiding geven tot al even hete momenten. Cronenberg schreef het scenario op basis van het boek van Don DeLillo. En deed dat in amper 6 dagen tijd.

Componist Howard Shore werkt voor de soundtrack deze keer uitgebreid samen met Metric. Zij kennen elkaar nog van tijdens The Twilight Saga: Eclipse. De samenwerking tussen beiden zorgt voor een heel spookachtig en zinderend geluid.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Cosmopolis. Deelnemen kan van 17 tot en met 21 december 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.