Win dvd’s van Killer Elite

Killer Elite

Open Road Films

Word fan van Supercalifragilistic op Facebook en maakt kans op een dvd van Killer Elite.

Het jaar is 1980 huurlingen Danny Bryce (Jason Statham) en Hunter (Robert DeNiro) zitten samen met een aantal kompanen in Mexico. Ze moeten er een man vermoorden. Danny volbrengt de opdracht maar vermoordt de man voor de ogen van zijn kind. Dat beeld blijft hem achtervolgen zodat hij het moorden overlaat aan anderen. Een jaar later schiet Danny terug in actie. Hij moet een klus ter waarde van 6 miljoen dollar uitvoeren om zo zijn partner Hunter redden want die is ontvoerd.

EOne

Regie: Gary McKendry
Cast: Robert de Niro, Clive Owen, Jason Statham, Yvonne Strahovski, Dominic Purcell
Muziek: Johnny Klimek en Reinhold Heil

De opdracht is eenvoudig: ruim 3 voormalige SAS agenten uit de weg. Het hele zaakje is ingewikkelder dan dat het op het eerste zicht lijkt. De agenten zijn niet van de braafste soort en er loopt ook een zekere Spike Logan (Clive Owen) rond die Danny liever niet in de buurt heeft. Schuldbekentenissen, aanslagen die op ongelukken moeten lijken, creatief omgaan met dagelijkse huishoudspullen als gevaarlijke en dodelijke wapens… je krijgt het allemaal verpakt in deze actiefilm Killer Elite.

De film is gebaseerd op het boek The Feather Men van Sir Ranulph Fiennes. Jason Statham heeft een waardige tegenspeler gevonden in Clive Owen. Hun personages proberen elkaar steeds te overtreffen en de loef af te steken, wat deze film alleen maar ten goede komt.

EOne

Een man heeft soms nood aan een mannenfilm, net als vrouwen graag in de zetel liggen met hun vriendinnen terwijl ze naar romcoms kijken. Wel, als jij lid bent van het mannelijke geslacht, zo nu en dan houdt van een stevige knokpartij, geen schrik hebt van een spervuur aan kogels en fan bent van Jason Statham, dan zit je goed met de dvd van Killer Elite.

Supercalifragilistic geeft 5 dvd’s weg van Killer Elite. Deelnemen kan van 26 maart tot en met 30 maart 2012. Wil je kans maken op een van de prijzen: word dan fan van Supercalifragilistic op Facebook (de inzendingen worden gecontroleerd), lees het wedstrijdreglement en geef vervolgens een antwoord op onderstaande vraag.

De wedstrijd is afgelopen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.