Win dvd’s van Warrior

Warrior

E1

Een acteur die zijn label van ‘veel belovend artiest’ op korte tijd waarmaakt binnen de filmwereld is zonder twijfel Tom Hardy. Als nieuweling was hij net als Orlando Bloom nog 1 van de vele onbekende soldaten in Black Hawk Down. Hij speelde vervolgens de jongere versie van Jean-Luc Picard in Star Trek Nemesis, belandde op de set van Layer Cake en viel op met zijn prachtrol van Handsome – gay – Bob in RocknRolla. In 2011 kreeg hij van het publiek de Rising Star Award tijdens de BAFTA-uitreiking, een prijs die hij dankt aan zijn rol in Inception.

E1

Lock up the china because the boys are at it again!

Op zijn rol als Bane in The Dark Knight Rises is het nog even wachten. Maar ondertussen kan je 3 keer van de man genieten. Zo zie je hem in This Means War, naast die andere hunk Chris Pine en schone blonde Reese Witherspoon, in de spionagefilm Tinker Tailor Soldier Spy én op dvd, blu-ray en andere filmkanalen neemt hij het in Warrior op tegen Joel Edgerton (The Thing).

Regie: Gavin O’Connor
Cast: Joel Edgerton , Tom Hardy , Nick Nolte, Jennifer Morrison, Kevin Dunn
Muziek: Mark Isham

E1

Warrior neemt ons mee in de wereld van de heftige vechtsport Mixed Martial Arts (MMA). Twee broers, ex-marinier Tommy (Tom Hardy) en voormalig MMA-vechter Brendan (Joel Edgerton), hebben al jaren geen contact meer. Dat verandert als ze beide besluiten mee te doen aan het grootste MMA toernooi in de geschiedenis. Met ieder hun eigen drijfveren schrijven ze zich in voor het toernooi waar een enorm geldbedrag mee te winnen is. Daar worden de broers met elkaar geconfronteerd en volgt een bloedstollend gevecht. Hoever gaan ze om te winnen?

I think I liked you better when you were a drunk.

Hartbrekend, emotioneel geladen en bevredigend, aangrijpend en een uppercut van kracht zijn woorden die passend zijn bij het beschrijven van Warrior. Gavin O’Connor toont de stappen van berouw, verzoening, familiebanden, vervreemding en de sterkte van de menselijke ziel op zo een intense manier. Hoe hij het thema  alcoholisme benadert zet tot nadenken, en dat kan – in contradictie – best bij een glas. Nick Nolte geeft nog eens eens het beste van zichtzelf nadat zijn sterwaarde sterk was afgenomen. De ijzersterke score van Mark Isham maakt het geheel af.

Het personage van Tommy Riordan is losjes gebaseerd op het leven van Ewan G.P. Pennington een van de vele soldaten die naar Afghanistan is gestuurd. Tijdens de voorbereiding legde Hary zich een zwaar training- en eetschema op met als resultaat 13 kg meer op de weegschaal. De gewichtstoename kwam ook van pas toen hij de rol kreeg van Bane.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Warrior. Deelnemen kan van 20 februari tot en met 24 februari 2012. Opgelet: lees het wedstrijdreglement. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en wordt fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgesloten. Volg ons via Facebook voor nog meer wedstrijden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.