Win dvd’s van Welcome To The Jungle

Universal

Universal

Dankzij zijn opvallende en succesvolle doortocht in The Expendables 2 laat Jean-Claude Van Damme terug meer en meer van zich horen. En we mogen dan ook opnieuw blij zijn dat JCVD een nieuwe film uit heeft op dvd en blu-ray. In Welcome To The Jungle mag onze muscles zich compleet laten gaan zoals de jongens dat destijds hebben gedaan in Tropic Thunder.

Be not afraid, my noble jungle brother.

Universal

Universal

Regie: Rob Meltzer
Cast: Jean-Claude Van Damme, Kristen Schaal, Megan Boone, Adam Brody, Dennis Haysbert
Muziek: Karl Preusser

Op aangeven van ideeënman Chris (Adam Brody) stuurt een marketingbedrijf zijn werknemers op een teambuildingtrip naar een onbewoond eiland. Leider van het gebeuren is Storm Rothchild (Jean-Claude Van Damme), een ex-marinier die niet helemaal blijkt te sporen. Dan slaat onverwachts het noodlot toe en begint voor Chris en zijn collega’s een bitse overlevingsstrijd met de natuur en… elkaar!

Welcome To The Jungle kan je zien als de eerste echte komedie met Van Damme in een opvallende rol. Gelukkig staat onze spierbundel er niet alleen voor. Hij krijgt de medewerking van acteurs die zich binnen de wereld van de komedie hebben bewezen. Zij moeten de humor in alle situaties zien.

Universal

De film moet de carrière van Adam Brody een boost geven. De jongeman was ooit een rising star maar hij heeft zijn optreden in The O.C. nooit echt kunnen verzilveren. Kristen Schaal ken je uit die andere reeks 30 Rock.

De humor is er van de absurde aard. Zo denkt een van de personages dat hij de uitvinder is van een bepaald type sandwich. En verder wordt getoond hoe het strelen van de oren een rustgevend effect kan hebben op de mens, of zou moeten hebben. De rest kan je zelf ontdekken op dvd en blu-ray.

Supercalifragilistic geeft 3 dv’s weg van Welcome To The Jungle.

  • Deelnemen kan van 24 tot en met 28 februari 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.