Win dvd’s van Zambezia

Eone

Eone

In de avontuurlijke animatiefilm Zambezia maken we kennis met de jonge valk Kai. De blauwe vogel is impulsief, maar dapper. Wanneer hij hoort van Zambezia, een grote vogelstad aan de rand van een enorme waterval, heeft hij maar één missie: zo snel mogelijk richting de beroemde plek vliegen. Zambezia is een vrolijk en spannend 3D-avontuur voor het hele gezin. De animatiefilm kan je kopen op dvd en blu-ray vanaf 29 mei. Ook in 3D! Maar zoals steeds kan je de film ook winnen dankzij Supercalifragilistic.

A wind of change-uh!

Eone

Regie: Wayne Thornley
Stemmen: Leonard NimoyJeremy SuarezAbigail Breslin, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson
Muziek: Bruce Retief

De jonge valk Kai woont samen met zijn strenge vader Tendai ver afgelegen. Tendai leert hoe Kai de snelste hagednissenjager kan worden. Maar Kai wil meer dan alleen maar vliegen en jagen om te overleven. Hij wil de wereld buiten het toegelaten terrein verkennen. Wanneer hij de verdwaalde ooievaar Gogo en het schattige musje Tini ontmoet, hoort hij van het bijzondere Zambezia. Kai wil deze grote vogelstad met zijn eigen ogen zien. Misschien kan hij wel werken bij de ‘Hurricane Air Defence Force’.

Eone

Ummm, question! Could those hurricanes be a problem?

Onder de stemmen herken je zeker die van Leonard Nimoy, Jeff Goldblum en Samuel L. Jackson. Kai wordt ingesproken door singer-songwriter Nielson (Beauty & de Brains). Samen met hen vliegen we mee op avontuur en pikken onderweg een aantal belangrijke levenslessen mee.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Zambezia. Deelnemen kan van 27 mei tot en met 31 mei 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.