Win dvd’s White House Down

Columbia Pictures

Columbia Pictures

De concurrentie is hard in Hollywood. Zeker door het groot aantal films dat van de band rolt. En dan gebeurt het wel eens dat er twee gelijkaardige projecten gemaakt worden. Vorig jaar mocht Gerard Burtler de Amerikaanse president redden in Olympus Has Fallen. Sinds 22 januari is het de beurt aan Channing Tatum. Hij moet deze keer een zwarte president levend en wel uit het beroemde huis halen in White House Down. Channing Tatum loopt schietend rond in zijn marcelleke. Dat maakt van hem zowat de nieuwe John McClane.

Can you not hit me in the head with a rocket when I’m trying to drive?

Columlbia

Columlbia

Regie: Roland Emmerich
Cast: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason ClarkeJames Woods
Muziek: Harald Kloser en Thomas Wander

Politieagent John Cale (Channing Tatum) is net afgewezen voor z’n droombaan bij de Secret Service om president James Sawyer (Jamie Foxx) te beschermen. Hij wil z’n dochter niet teleurstellen met het nieuws en neemt met haar deel aan een rondleiding in het Witte Huis. Plotseling wordt het complex overgenomen door een groep zwaarbewapende paramilitairen. Als de chaos losbreekt en de tijd dringt, is het aan Cale om de president, z’n dochter en het land te redden.

I can’t think of a more important job than protecting the President.

SPHE

Wie dacht dat het Witte Huis aan stukken is geschoten na Olympus Has Fallen heeft het dus goed mis. Roland Emmerich bewijst met deze popcornfilm dat er nog voldoende stenen en meubilair overblijven die doorzeeft of opgeblazen kunnen worden. Er blijft weinig of niets heel van de historische tafels en stoelen in de verschillende delen van de ambtswoning. Channing en Jamie rijden ook rondjes rond de beroemde fontein in een zwaar bewapende limousine. Ze pakken dan ook nog eens uit met een raketwerper. Wat ze daarmee opblazen ontdek je zelf in de film.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van White House Down.

  • Deelnemen kan van 27/01 tem 31/01/2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.